ໂຮງຮຽນເຕັກນິກ-ວິຊາຊີບແບບປະສົມນໍ້າ ຫຼວງພະບາງ – ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ – ລາຍລະອຽດ

ສາຂາ ປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ
ເວລາຮຽນ 3 ປີ (ຊັ້ນກາງ 9+3)

ຄວາມໝາຍ ແລະ ຄວາມສຳຄັນ :

ການຮຽນໃນສາຂາປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ຄືການຮຽນຮູ້ວິທີການປຸງແຕ່ງອາຫານທີ່ ແຊບ ແລະ ຖືກຕ້ອງຕາມໂພສະນາການ, ຮຽນຮູ້ກ່ຽວກັບການປະສົມເຄື່ອງດື່ມປະເພດຕ່າງໆ ໂດຍເສີມສ້າງແນວຄດສ້າງສັນໃນການສັນສ້າງອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມຕ່າງໆ.  ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການບໍລິການເຄື່ອງດື່ມ ຄືໝາກຫົວໃຈຫຼັກຂອງທຸລະກິດຮ້ານອາຫານ ນອກຈາກການບໍລິການ ແລະ ບັນຍາກາດຂອງສະຖານທີ່ ທີ່ຈະສ້າງຄວາມປະທັບໃຈໃຫ້ກັບແຂກ ລົດຊາດອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມທີ່ແຊບຊ້ອຍຈະເຮັດໃຫ້ແຂກເພິ່ງພໍໃຈ ແລະ ກັບມາໃຊ້ບໍລິການອີກຄັ້ງ.

ຈຸດປະສົງ :
  • ສ້າງໃຫ້ຜູ້ຮຽນມີຄວາມຮູ້, ມີທັກສະອາຊີບ ແລະ ປະສົບການດ້ານການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ບໍລິການ ໃຫ້ກົງກັບມາດຕະຖານອາຊີບ, ສາມາດນຳໄປປະຕິບັດວຽກງານໃນວິຊາສະເພາະທີ່ໄດ້ຮຽນມາ, ຢ່າງມີປະສິດທິພາບ ແລະ ແທດເໝາະກັບຄວາມຕ້ອງການຂອງຕະຫຼາດແຮງງານ.
  • ສ້າງຫົວຄິດປະດິດສ້າງ, ແກ້ໄຂບັນຫາໄດ້ ແລະ ມີຄວາມສາມາດປະຕິບັດໜ້າທີ່ວຽກງານທາງດ້ານວິຊາສະເພາະຕາມລະດັບທີ່ຕົນຮຽນຈົບ.
  • ສ້າງໃຫ້ຜູ້ຮຽນມີມະນຸດສຳພັນດີ, ມີຄຸນນະທຳ, ຈະລິຍະທຳ ແລະ ຈັນຍາບັນໃນອາຊີບ.
ເງື່ອນໄຂຜູ້ເຂົ້າຮຽນກ່ຽວຂ້ອງ:
  • ຕ້ອງຮຽນຈົບມັດທະຍົມຕອນຕົ້ນ ຫຼື ທຽບເທົ່າ
ວິຊາຮຽນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ :
  1. ນຳໃຊ້ການເມືອງພື້ນຖານ
  2. ພາສາອັງກິດສະເພາະ
  3. ຄະນິດສາດ
  4. ພາສາລາວ
  5. ພື້ນຖານກ່ຽວກັບການທ່ອງທ່ຽວ
  6. ການເຮັດວຽກແບບມືອາຊີບ
  7. ການໃຫ້ບໍລິການ ແລະ ຮັກສາຄວາມສະອາດ
  8. ປຸງແຕ່ງອາຫານ ຄາວ-ຫວານ 
  9. ຕົບແຕ່ງງານໃບຕອງ
  10. ຄອມພີວເຕີ
  11. ພາສາອັງກິດການໂຮງແຮມ
  12. ພື້ນຖານການທ່ອງທ່ຽວ
  13. ແກະສະຫຼັກຜັກໝາກໄມ້
  14. ມະນຸດສຳພັນ
  15. ບົດບາດຍິງ-ຊາຍ
  16. ແກະສະຫຼັກຜັກໝາກໄມ້
  17. ຄວາມຮູ້ກ່ຽວກັບທຸລະກິດໂຮງແຮມ
  18. ພາສາອັງກິດສະເພາະ
  19. ແນະນຳການບໍລິການລູກຄ້າ
  20. ແກະສະຫຼັກ
  21. ທັກສະແບບມືອາຊີບ
  22. ການແກ້ໄຂບັນຫາ
  23. ພາສາລາວ
  24. ການບໍລິການອາຫານ ແລະ ເຄື່ອງດື່ມ
  25. ແກະສະຫຼັກ
  26. ການໂຮງແຮມ
  27. ລົງຝຶກງານ
ນະໂຍບາຍຕ່າງໆ:
  • ນັກສຶກສາທີ່ເຂົ້າມາຮຽນໃນໂຮງຮຽນຂອງພວກເຮົາຈະໄດ້ຮັບເງິນເບ້ຍລ້ຽງຈາກທາງລັດຖະບານສະໜັບສະໜຸນ.

  • ນະໂຍບາຍທາງດ້ານການເຈັບເປັນໃຫ້ນັກສຶກສາ.

  • ນະໂຍບາຍສະຫວັດດີການເສຍຊີວິດ.

  • ນັກສຶກສານ້ອງໃດທີ່ນອນໃນຫໍພັກໃນ ແລະ ປະກອບຊ່ວຍວຽກໃນຫໍພັກເປັນປ້ອງກັນຂອງໂຮງຮຽນຈະມີນະໂຍບາຍບໍ່ໃຫ້ເສຍຄ່າຫໍພັກ.

ສິ່ງອໍານວຍຄວາມສະດວກ:

  ມີຫໍພັກໃຫ້ນັກສຶກສາທັງຍິງ ແລະ ຊາຍ

  ມີຫ້ອງອາຫານໃຫ້

  ມີຫ້ອງຄົວແຕ່ງກິນ

  ມີຫ້ອງຮຽນຄອມພີວເຕີ

  ມີຫ້ອງສະໝຸດ

  ມີເດີນກິລາ

  ສະຖານທີປະຕິບັດ ແລະ ລົງຝຶກງານພາຍນອກ

ຄວາມຮູ້ ແລະ ທັກສະພາຍຫຼັງການຮຽນຈົບ:
  • ຮູ້ຮັກສາຄວາມປອດໄພໃນບ່ອນເຮັດວຽກ, ນຳໃຊ້ເຄື່ອງມື ແລະ ອຸປະກອນຕ່າງໆ.

  • ມີຄວາມອົດທົນ ແລະ ມີຄວາມຮັບຜິດຊອບຕໍ່ໜ້າທີ່.

  • ມີຄວາມຊື່ສັດສຸດຈະລິດຕໍ່ຕົນເອງ, ໝູ່ເພື່ອນ ແລະ ເປັນເຈົ້າການໃນການປົກປັກຮັກສາຄວາມປອດໄພທັງຊີວິດ, ຊັບສິນຂອງສ່ວນລວມ ແລະ ສ່ວນຕົວ.

  • ມີທັກສະໃນການເຮັດວຽກ.

  • ສາມາດແກ້ໄຂບັນຫາຕ່າງໆໄດ້.

  • ສາມາດປະກອບອາຊີບຢູ່ຮ້ານອາຫານ ຫຼື ໂຮງແຮມໄດ້.
  • ສາມາດເປີດທຸລະກິດເປີດຮ້ານອາຫານເປັນຂອງຕົນເອງໄດ້
ວິທີສະໝັກຮຽນ

          ຂັ້ນຕອນທີ 1: ຊື້ແບບຟອມການສະໝັກເຂົ້າຮຽນ.

          ຂັ້ນຕອນທີ 2: ຕື່ມຂໍ້ມູນໃສ່ແບບຟອມໃຫ້ຄົບຖ້ວນ (ເອກະສານປະກອບການສະໝັກມີ: ຊີວະປະຫວັດຫຍໍ້, ໃບປະກາດ, ໃບຄະແນນ, ປື້ມສໍາມະໂນຄົວ).

          ຂັ້ນຕອນທີ 3: ເອົາແບບຟອມເຂົ້າມາຍື່ນທີ່ໂຮງຮຽນ ແລະ ສອບສໍາພາດ.

ເອກະສານປະກອບການສະໝັກຮຽນມີ:
  1. ໃບຄໍາຮ້ອງຂໍເຂົ້າສໍາພາດ
  2. ສໍາເນົາໃບປະກາດຈົບຊັ້ນມັດທະຍົມຕອນຕົ້ນ ຫຼື ທຽບເທົ່າ
  3. ຮູບຂະໜາດ 3×4 (ຖ່າຍບໍ່ເກີນ 3 ເດືອນ) ຈໍານວນ 3 ໃບ
  4. ປື້ມສໍາມະໂນຄົວ ຫຼື ບັດປະຈໍາຕົວ
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping